Cum să alegi cel mai bun partener?

Primăvara se numără ghioceii și se stabilesc obiectivele financiare.  Dacă la începutul anului se pun dorințe, în această perioadă a anului, instituțiile publice setează acțiuni concrete menite să susțină activitatea de exploatare și investiție care urmează. În aceste zile decisive, alegerea partenerului perfect pentru evaluarea sau actualizarea patrimoniului este o adevărată provocare.

La Evaluare Patrimoniu iubim ceea ce facem și ne face plăcere să împărtășim din experiența noastră, de fiecare dată când avem ocazia.  De aceea, materialul de astăzi este menit să vă ofere câteva sfaturi utile esențiale, care să vă ghideze în alegerea celor mai buni colaboratori.

Prudența, secretul succesului

În general, noi oamenii avem darul subaprecierii sau supraevaluării, ei bine atunci când vorbim de întocmirea unui raport de evaluare se recomandă o analiză exactă a patrimoniului, nici mai mult, nici mai puțin. În activitatea noastră, milităm întotdeauna pentru o imagine fidelă asupra realității din teren. De aceea, majoritatea acțiunilor noastre se derulează dincolo de ușile biroului, în lumea reală cu clădiri și peisaje de poveste, care compun patrimoniul public.

Încrederea, ingredientul cheie

Cele mai frumoase și reușite proiecte pornesc de la încredere. În evaluare, lipsa încrederii este o problemă majoră. Tocmai de aceea, echipa noastră se dedică opiniilor oneste în ceea ce privește valoarea bunurilor. Adevărata încredere derivă din experiență, din a da tot ceea ce e mai bun în ceea ce faci.

Cele peste 150 de patrimonii evaluate cu succes ne recomandă prin profesionalism și expertiză, pentru rapoarte care se remarcă prin corectitudine și calitate. Recomandăm ca fiecare selecție de parteneri să pornească prin crearea unei relații de colaborare, devotament și încredere, fundamentul oricărei evaluări de succes.

Consilierea, garanția calității

În majoritatea evaluăriilor, consilierea are loc abia după pasul de semnare al contractului. De-a lungul timpului, am realizat că cea mai utilă sesiune de consultanță este acordată înaintea contractării. Avem atât de multă încredere în ceea ce facem, încât ne dorim să îți oferim încredere încă de la început. În acest mod, tu îți vei face o imagine clară asupra rezultatului final și vei avea garanția calității proiectului. Mai mult decât atât, în cazul nostru consilierea se oferă 100% GRATUIT!

Termenele, criteriu de selecție

Puțini oameni iubesc punctualitatea. Cu toate acestea, contabilitatea și implicit procesele de evaluare sau actualizare ale patrimoniului sunt dictate de termene, de cele mai multe ori reglementate legal.Astfel, se recomandă alegerea unor parteneri capabili să livreze la timp orice soluție.

În acest context, oferim garanția încadrării în termen a oricărui raport de evaluare. Promisiunea punctualității noastre este dată prin asumarea oferirii gratuite a raportului de evaluare, în cazul depășirii termenului de livrare.

Certificările, garanția profesionalismului

Un alt aspect important în selecția partenerilor ideali constă în analiza certificărilor. Cu siguranță, înainte de a colabora cu un furnizor există anumite temeri în privința calității serviciilor. Cea mai bună dovadă a profesionalismului sunt certificările pe care companiile le au. Nouă ne place să credem că cea mai bună dovadă a calității este reprezentată de rezultatul muncii noastre, însă fiind singurii din aria evaluărilor de patrimonii ne mândrim cu Certificatul ISO 9001.

Un ultim sfat în alegerea partenerului ideal este legat de generozitate. Alegeți întotdeuna acei parteneri care pun pe primul loc identificarea unor soluții potrivite nevoilor voastre alături de oferirea unor avantaje menite să vă faciliteze colaborarea.

Pentru că primăvara înseamnă prosperitate, ne dorim să vă oferim în dar o super ofertă, pentru a vă face mai ușoară explorarea și selecția partenerilor potriviți.

Dorim să fii parte din povestea noastră de succes, de aceea te provocăm să ceri chiar ACUM o ofertă de preț pentru a te bucura de o reducere cât valoarea tva-ului. Astfel vei profita de 19% reducere pentru toate ofertele solicitate! Oferta este valabilă până în 15.04.2021.

Mai mult decât atât, la pachetul de evaluare și actualizare primești reducere cota tva-ului și un an de utilizare gratuită a softului de administrare și monitorizare patrimoniu.